fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Cyprus Gran Fondo - 28-30.3.2024
Cyprus Gran Fondo - 28-30.3.2024
Ποδηλασία
cyprus_gran_fondo.jpg
Το Cyprus Gran Fondo είναι μια 3ήμερη διοργάνωση ποδηλασίαςΔρόμου στην κατηγορία «Ποδηλασία για Όλους», η οποία, από το 2017, συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ποδηλατικών διοργανώσεων του UCI ως μέρος της παγκόσμιας σειράς Gran Fondo για ποδηλάτες που κυμαίνονται από επαγγελματίες έως αρχάριους.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου 2024 για δέκατη συνεχή χρονιά και παρέχει την τέλεια ευκαιρία σε ποδηλάτεςαναψυχής να προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Gran Fondo που διεξάγεται κάθε χρόνο. Όλοι οι συμμετέχοντες του Κυπριακού Gran Fondo θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Gran Fondo.

Ξεκινώντας κάθε μέρα δίπλα στις ακτές της Μεσογείου, θα αναβείτεμερικά από τα ωραιότερα βουνά του νησιού και θα περάσετε από παραδοσιακά και ρουστίκ χωριά, θα απολαύσετε τον καιρό και τη φύση της Κύπρου, πριν επιστρέψετε σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Πάφου για να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Off-the-bike time! Η ιδέα μας είναι να φέρουμε μαζί παθιασμένους ποδηλάτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες που οδηγούν πλάι στον ώμο, για να απολαύσουν την εκπληκτική κυπριακή φύση και να διασκεδάσουν σε μια χαλαρωτική και άνετη ατμόσφαιρα.

Χώρος/οι:
Πάφος / Μεσαιωνικό Κάστρο
 Όνομα:  Πάφος / Μεσαιωνικό Κάστρο
 Ιστοσελίδα: www.activatecyprus.com
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/cyprusgranfondo

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  28-30 Μαρτίου 2024

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξη: 15:00

Είσοδος:  €220

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εκδήλωσης ή/και Διοργανωτή:
https://www.facebook.com/cyprusgranfondo
https://www.instagram.com/uci_gran_fondo_cyprus/
DATE AND TIME
Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2024, 15:00
Λήξη: Σάββατο, Μαρτίου 30, 2024
LOCATION
Πάφος
PAFOS DISTRICT
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.